Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Loge Emprise. Ro S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Robinet apa dus AquaClic
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
AquaClic limiteaza fluxul de apa la 6 l/min in loc de 15 l/min, cat foloseste un robinet obisnuit, fara a conta nici presiunea apei de la robinet si nici cat este acesta deschis... Si cel mai bun lucru: Va veti bucura de un jet de apa placut si puternic si care nu stropeste!
Transformati-va baia si bucataria intr-o oaza placuta folosind AquaClic colorate si cu peste o suta de teme de design!rn AquaClic economiseste jumatate din apa, energia si costurile generate de un robinet sau dus obisnuit.

1. AquaClic  este de 10 ori mai rezistent decat filtrele metalice obisnuite si previne aparitia calcarului!
2. este disponibil in peste 100 de modele!
3. se potriveste la toate tipurile de robineti si dusuri chiar si in  Madagascar!
4. si datorita designului deosebit reaminteste in permanenta celor care il folosesc de conservarea apei precum si a energiei

Fluxul de apa luxuriant si plin de bule este rezultatul a milioane de picaturi care ies prin dus cu mare presiune folosind pentru aceasta jumatate din cantitatea de apa necesara unui cap de dus obisnuit!

Acest lucru se traduce prin economisirea apei, energiei si a banilor platiti pentru plata utilitatilor.rnrn Multumita sistemului inteligent de emisie al apei puteti decide cata apa sa folositi: mediu, cu un consum de 11 l/min pana la un consum  �economic � de 7 litres, in comparatie cu dusurile obisnuite care au un consum de 18-25 litri de apa/minut.

5 ani garantie impotriva depunerii calcarului. Datorita constructiei speciale precum si designului pe aceste produse nu se va depune pentru o lunga perioada de timp calcarul.

Puteti alege intre diferite culori si varietati de design precum si modele de culoare alba sau cromate.

Un robinet obisnuit foloseste intre 10 -17 litri apa/min in functie de presiunea apei si de cat de mult este deschis robinetul.

Un regulator de presiune fara compensare a presiunii reduce cu aproape 50% fluxul de apa cu scaderea calitatii, in functie de presiunea apei si cat de mult este deschis robinetul

Un regulator de presiune CU compensarea presiunii limiteaza fluxul de apa la 6 l/min, fara a conta presiune apei sau cat de mult este deschis robinetul

Economisirea de apa cu AquaClic: regulator de presiune a fluxului de apa cu compensarea presiunii.
Din Gura in Gura